Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 165pk +50%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Meriva een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk zult u merken dat uw Opel Meriva veel soepelder rijdt door chip tuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw Opel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede Opel Merivachiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk met meer performance, zonder dat je Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Meriva 1.6 CDTi 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.