Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk?

De ecu van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Insignia een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Insignia is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Opel Insignia tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk​
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Insignia 1.4 Turbo 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk genoemd. Je Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Opel Insignia 1.4 Turbo 140pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.