Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk kan doen:

De ecu software van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto chip tuning.

In enkele uren kan je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Vivaro gaat u merken dat uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk veel lekkerder gaat door chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk. Je Opel Vivaro zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Opel
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Opel Vivarochiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptuning.

Zo doen wij naast Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 140pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.