Opel Astra 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 205pk +24.2%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptunen?

De ecu van uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Astra een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Astra 2.0 CDTi 165pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Astra 2.0 CDTi 165pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 2.0 CDTi 165pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk waarborgen. Zonder uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Astra 2.0 CDTi 165pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van de beste Opel Astra 2.0 CDTi 165pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Astra 2.0 CDTi 165pk kan worden!

Methodes voor Opel Astra 2.0 CDTi 165pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Astra 2.0 CDTi 165pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Astra 2.0 CDTi 165pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 2.0 CDTi 165pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Astra 2.0 CDTi 165pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Astra 2.0 CDTi 165pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Astra 2.0 CDTi 165pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Astra 2.0 CDTi 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Astra 2.0 CDTi 165pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 CDTi 165pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Astra 2.0 CDTi 165pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.