Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk auto kan doen:

De standaard software in de Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Opel Zafira tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Zafira veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk is een populaire manier om je Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Opel Zafira 1.9 CDTi 150pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk haalt.

Deze vorm van Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Zafira 1.9 CDTi 150pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Lancia
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel .

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.