Opel Astra 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 2.0 turbo 170pk

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 2.0 Turbo 170pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Opel Astra is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Opel Astra 2.0 Turbo 170pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Opel Astra veel soepelder gaat door Opel Astra tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Opel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 2.0 Turbo 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 170pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Astra 2.0 Turbo 170pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Astra 2.0 Turbo 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 170pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Astra 2.0 Turbo 170pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 170pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Astra 2.0 Turbo 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Astra 2.0 Turbo 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Astra 2.0 Turbo 170pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 Turbo 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.