Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk auto kan doen:

De ecu van uw Opel Zafira is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel tuning.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Zafira meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Opel Zafiratuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk. Je Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk.

Zo doen wij naast Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Zafira 1.6 CDTi 120pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.