Opel Astra 1.4T 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Astra een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Astra 1.4T 145pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Astra 1.4T 145pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Astra tunen. Je Opel Astra 1.4T 145pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Opel Astra 1.4T 145pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw Opel
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chippenOpel Astra 1.4T 145pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Astra 1.4T 145pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Astra 1.4T 145pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Astra 1.4T 145pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 1.4T 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Astra 1.4T 145pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Astra 1.4T 145pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Opel Astra 1.4T 145pk chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Astra 1.4T 145pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Astra 1.4T 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Astra 1.4T 145pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Astra 1.4T 145pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.4T 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Astra 1.4T 145pk!

Stage 2 Opel Astra 1.4T 145pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Astra 1.4T 145pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 1.4T 145pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Astra 1.4T 145pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 1.4T 145pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 1.4T 145pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.