Opel Antara 2.0 CDTi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel antara 2.0 cdti 150pk

Stage 1 Opel Antara 2.0 CDTi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Antara 2.0 CDTi 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Opel Antara 2.0 CDTi 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Opel Antara 2.0 CDTi 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 150pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Antara 2.0 CDTi 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Goede Opel Antaratuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk kan worden!

Methodes voor Opel Antara 2.0 CDTi 150pk motor tuning:

Voor het Opel Antara 2.0 CDTi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Antara 2.0 CDTi 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 150pk is een veelvoorkomende manier om je Opel Antara 2.0 CDTi 150pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Antara 2.0 CDTi 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Antara 2.0 CDTi 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Opel Antara 2.0 CDTi 150pk. Zonder de Opel Antara 2.0 CDTi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Antara 2.0 CDTi 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Antara 2.0 CDTi 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Antara 2.0 CDTi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Antara 2.0 CDTi 150pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Antara 2.0 CDTi 150pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Lancia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.