Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Vivaro een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Opel Vivaro chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Vivaro 1.6 CDTI BiTurbo 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Renault ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.