Opel Signum 2.8 Turbo 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Signum 2.8 Turbo 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 270pk +17.4%
Koppel 330nm 390nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Signum is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Opel Signum tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Signum 2.8 Turbo 230pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Opel Signum 2.8 Turbo 230pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Signum 2.8 Turbo 230pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Signum 2.8 Turbo 230pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Signum 2.8 Turbo 230pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Signum 2.8 Turbo 230pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Signum 2.8 Turbo 230pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Signum 2.8 Turbo 230pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Signum 2.8 Turbo 230pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Opel Signum 2.8 Turbo 230pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Signum 2.8 Turbo 230pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Signum 2.8 Turbo 230pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Signum 2.8 Turbo 230pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Signum 2.8 Turbo 230pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Signum 2.8 Turbo 230pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Signum 2.8 Turbo 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Signum 2.8 Turbo 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Opel Signum 2.8 Turbo 230pk!

Opel Signum 2.8 Turbo 230pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Signum 2.8 Turbo 230pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Signum 2.8 Turbo 230pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Signum 2.8 Turbo 230pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Signum 2.8 Turbo 230pk ook diverse andere software modificaties voor Opel Signum 2.8 Turbo 230pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw auto dus even kwijt.