Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Insignia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw Opel
 • Meer rijplezier uit uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk.

De chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Opel Insigniachiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk auto kan doen:

Methodes voor Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk!

Chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk genoemd. Hierbij pas je de Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Insignia 2.0 CDTi 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.