Opel Zafira Life 1.5d 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Opel Zafira Life 1.5d 102pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Zafira Life kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Opel Zafira Life veel lekkerder rijdt door chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 102pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Opel Zafira Life 1.5d 102pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Zafira Life 1.5d 102pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Zafira Life 1.5d 102pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Zafira Life 1.5d 102pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Zafira Life 1.5d 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 102pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Zafira Life 1.5d 102pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Zafira Life 1.5d 102pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Zafira Life 1.5d 102pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Opel Zafira Life 1.5d 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Zafira Life 1.5d 102pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Zafira Life 1.5d 102pk tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Zafira Life 1.5d 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Zafira Life 1.5d 102pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 102pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Zafira Life 1.5d 102pk.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Zafira Life 1.5d 102pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Opel Zafira Life 1.5d 102pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 102pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Zafira Life 1.5d 102pk chiptuning. Je Opel Zafira Life 1.5d 102pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 102pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel dus even kwijt.