Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk?

De ecu van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Zafira kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk kan worden!

Methodes voor Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk aanpassen. Zonder de Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk haalt.

Stage 2 Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Zafira 1.6 CDTi 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

GMC tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.