Opel Signum 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel signum 1.9 cdti 100pk

Stage 1 Opel Signum 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Signum 1.9 CDTi 100pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Signum 1.9 CDTi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Opel Signum 1.9 CDTi 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel ecu tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Opel Signum 1.9 CDTi 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Opel Signum tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Signum 1.9 CDTi 100pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Opel Signum 1.9 CDTi 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Signum 1.9 CDTi 100pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Signum 1.9 CDTi 100pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Signum 1.9 CDTi 100pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Opel Signum 1.9 CDTi 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Opel Signumchiptuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Signum 1.9 CDTi 100pk wordt!

Verschillende vormen Opel Signum 1.9 CDTi 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Signum 1.9 CDTi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 100pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Signum 1.9 CDTi 100pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Signum 1.9 CDTi 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Signum 1.9 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Opel Signum 1.9 CDTi 100pk!

Stage 2 Opel Signum 1.9 CDTi 100pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Signum 1.9 CDTi 100pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Signum 1.9 CDTi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 100pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Signum 1.9 CDTi 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Holden
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Opel dus even kwijt.