Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel mokka 1.6 dcti 110pk

Stage 1 Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Opel Mokka met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk kan doen:
 • De beste Opel Mokkachiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk ook verschillende andere software modificaties voor Opel Mokka 1.6 DCTI 110pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.