Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.0 turbo 90pk

Stage 1 Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 130pk +44.4%
Koppel 170nm 215nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Corsa is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Corsa heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Opel Corsa chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Corsa veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw Opel
 • Meer performance uit uw Opel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa 1.0 Turbo 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.