Opel Adam 1.0T 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel adam 1.0t 90pk

Stage 1 Opel Adam 1.0T 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 130pk +44.4%
Koppel 166nm 210nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Adam zult u merken dat uw Opel Adam 1.0T 90pk veel lekkerder rijdt door Opel Adam chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Opel Adam 1.0T 90pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Opel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Opel Adam 1.0T 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Opel Adam 1.0T 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Adam 1.0T 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Opel Adam 1.0T 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Adam 1.0T 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Opel Adam 1.0T 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Opel Adam 1.0T 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Opel Adam 1.0T 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Adam 1.0T 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Opel Adam 1.0T 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Adam 1.0T 90pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Adam 1.0T 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Opel Adam 1.0T 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Adam 1.0T 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Opel Adam 1.0T 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Adam 1.0T 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Adam 1.0T 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Adam 1.0T 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Adam 1.0T 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Adam 1.0T 90pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Adam 1.0T 90pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.