Opel Zafira Life 1.5d 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira life 1.5d 120pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Zafira Life is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Opel Zafira Life chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Zafira Life 1.5d 120pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Opel Zafira Life 1.5d 120pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opel Zafira Life 1.5d 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Zafira Life 1.5d 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk waarborgen. Zonder uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Zafira Life 1.5d 120pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Zafira Life 1.5d 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Zafira Life 1.5d 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Zafira Life 1.5d 120pk is een veelvoorkomende manier om je Opel Zafira Life 1.5d 120pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Opel Zafira Life 1.5d 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Zafira Life 1.5d 120pk met meer performance, zonder dat je Opel Zafira Life 1.5d 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Zafira Life 1.5d 120pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Opel Zafira Life 1.5d 120pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Zafira Life 1.5d 120pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira Life 1.5d 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Opel Zafira Life 1.5d 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira Life 1.5d 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Zafira Life 1.5d 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.