Opel Signum 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel signum 1.9 cdti 120pk

Stage 1 Opel Signum 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1910 CC
Type ecu Bosch EDC16C39 & Bosch EDC16C9
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 90,4 mm
Motornummer Z19DTH

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Signum 1.9 CDTi 120pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Signum is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Opel Signum door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Opel Signum gaat u merken dat uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk veel soepelder gaat door Opel Signum chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Signum 1.9 CDTi 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk waarborgen. Zonder uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Signum 1.9 CDTi 120pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede Opel Signumchiptuning software in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Signum 1.9 CDTi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 120pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Signum 1.9 CDTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Signum 1.9 CDTi 120pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Signum 1.9 CDTi 120pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Signum 1.9 CDTi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Signum 1.9 CDTi 120pk chiptuning. Je Opel Signum 1.9 CDTi 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opel Signum 1.9 CDTi 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Opel Signum 1.9 CDTi 120pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Signum 1.9 CDTi 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Signum 1.9 CDTi 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Signum 1.9 CDTi 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Pontiac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.