chiptuning Nissan Pathfinder: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Nissan Pathfinder auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Nissan auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Pathfinder gaat u opNissan Pathfinderen dat uw Nissan Pathfinder veel lekkerder gaat door chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Nissan Pathfinder​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Pathfinder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Nissan Pathfinder?​

Voor stage één chippen Nissan Pathfinder plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Pathfinder om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Nissan Pathfinder auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Pathfinder engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Nissan Pathfinder engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Pathfinder, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Pathfinder auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Nissan Pathfinder auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Goede Nissan Pathfinderchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Pathfinder OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Pathfinder is een veelvoorkomende methode om je Nissan Pathfinder te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Pathfinder zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Pathfinder chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Nissan Pathfinder auto. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan Pathfinder ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Nissan Pathfinder auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Nissan Pathfinder!

Stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder genoemd. Je Nissan Pathfinder wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Nissan Pathfinder kan worden!

Specialistische Nissan Pathfinder ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Nissan Pathfinder producent je auto Nissan Pathfinder kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Nissan Pathfinder producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Nissan Pathfinder chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Nissan Pathfinder je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Nissan Pathfinder eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Nissan Pathfinder. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Nissan Pathfinder chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Beneden ziet u een kaart van onze Mijn Chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan Pathfinder auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan Pathfinder auto doen.