Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pathfinder 2.5 dci 174pk

Stage 1 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 174pk 210pk +20.7%
Koppel 403nm 460nm +14.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chip tuning.

Door het chippen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Nissan Pathfinder tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Nissan
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk
 • Meer koppel
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk is een veelvoorkomende methode om je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk. Je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk.

Zo doen wij naast chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk ook verscheidene andere software modificaties voor Nissan Pathfinder 2.5 DCi 174pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.