Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 266pk 281pk +5.6%
Koppel 385nm 405nm +5.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Nissan Pathfinder door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Nissan Pathfinder meer performance heeft gekregen.

De voordelen Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw Nissan
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Nissan Pathfinderchiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk kan doen:

Verschillende vormen Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk motor tuning:

Voor het Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk is een geliefde methode om je Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Nissan Pathfinder 4.0i V6 266pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan auto doen.