Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pathfinder 2.5 dci 190pk

Stage 1 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Nissan Pathfinder meer performance heeft gekregen.

De voordelen Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Nissan
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk
 • De beste Nissan Pathfinderchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk is een veelvoorkomende manier om je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Pathfinder 2.5 DCi 190pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Honda ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan auto doen.