chiptuning Nissan Micra: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Micra?

Het standaard programma in de Nissan Micra ecu van uw Nissan Micra is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan motor tuning.

In een paar uur kan je Nissan Micra door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Nissan Micra zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Nissan

Mooier geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Nissan Micra​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Micra

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Nissan Micra worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Micra chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Micra ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan Micra werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Micra auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Micra auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Nissan Micra kan doen:

Methodes voor Nissan Micra motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Nissan Micra OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Nissan Micra is een populaire methode om je Nissan Micra auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Micra auto met meer performance, zonder dat je Nissan Micra er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan Micra Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Micra chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Micra auto haalt.

Stage 2 chiptuning Nissan Micra is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Micra auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Nissan Micra ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Nissan Micra remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Nissan Micra producent kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Nissan Micra halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Nissan Micra zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Nissan Micra! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Nissan Micra eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Nissan Micra. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Nissan Micra beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van onze tuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan Micrabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan Micra auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.