Nissan Micra 1.5 DCi 65pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan micra 1.5 dci 65pk

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 65pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 65pk 85pk +30.8%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Micra 1.5 DCi 65pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Nissan Micra is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Nissan Micra 1.5 DCi 65pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Nissan Micra 1.5 DCi 65pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningNissan Micra 1.5 DCi 65pk?​

Voor stage one chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 65pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 65pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Micra 1.5 DCi 65pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Nissan Micra 1.5 DCi 65pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Nissan Micra 1.5 DCi 65pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Nissan Micra 1.5 DCi 65pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 65pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Nissan Micra 1.5 DCi 65pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Nissan Micra 1.5 DCi 65pk. Met deze manier hoef je zelfs de Nissan Micra 1.5 DCi 65pk ECU niet te ontmantelen.

Je Nissan Micra 1.5 DCi 65pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 65pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Micra 1.5 DCi 65pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 65pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Nissan Micra 1.5 DCi 65pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan Micra 1.5 DCi 65pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercedes-Benz tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan dus even kwijt.