chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Countryman auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Countryman gaat u Mini Countrymanen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mini Countryman meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mini Countryman auto:​​

Meer vermogen

Harder geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Mini Countryman plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mini Countryman auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini Countryman chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini Countryman hiermee vergelijken.

De chiptuning Mini Countryman engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mini Countryman. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Mini Countryman voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mini Countryman chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Exclusief gebruik van de beste Mini Countryman tuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Mini Countryman motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mini Countryman OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Countryman is een geliefde methode om je Mini Countryman auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mini Countryman auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mini Countryman auto. Zonder de Mini Countryman ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Mini Countryman auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mini Countryman

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Countryman plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Countryman auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini Countryman. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini Countryman is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mini Countryman auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Mini Countryman ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Mini Countryman ook diverse andere software modificaties voor Mini Countryman als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Mini Countryman producent je auto Mini Countryman kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor info over Mini Countryman eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Mini Countryman beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al de chiptuning vestigingen bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mini Countryman.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.