Mini Countryman 2.0SD 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini countryman 2.0sd 190pk

Stage 1 Mini Countryman 2.0SD 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 220pk +15.8%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Mini Countryman 2.0SD 190pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mini Countryman kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Mini Countryman 2.0SD 190pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Mini Countryman meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mini Countryman 2.0SD 190pk chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw Mini
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Mini Countryman 2.0SD 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mini Countryman 2.0SD 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mini Countryman 2.0SD 190pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Mini Countryman 2.0SD 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini Countryman 2.0SD 190pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Mini Countryman 2.0SD 190pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mini Countryman 2.0SD 190pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mini Countryman 2.0SD 190pk wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mini Countryman 2.0SD 190pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mini Countryman 2.0SD 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Countryman 2.0SD 190pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Countryman 2.0SD 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Mini Countryman 2.0SD 190pk!

Stage 2 Mini Countryman 2.0SD 190pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mini Countryman 2.0SD 190pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Countryman 2.0SD 190pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Countryman 2.0SD 190pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mini Countryman 2.0SD 190pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Countryman 2.0SD 190pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mini Countryman 2.0SD 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Countryman 2.0SD 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mini auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini doen.