Mini Countryman 1.6T 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini countryman 1.6t 184pk

Stage 1 Mini Countryman 1.6T 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 210pk +14.1%
Koppel 240nm 330nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Countryman is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mini Countryman 1.6T 184pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto chip tuning.

In enkele uren kan je Mini Countryman met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mini Countryman 1.6T 184pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mini Countryman 1.6T 184pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Mini Countryman 1.6T 184pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mini Countryman 1.6T 184pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini Countryman 1.6T 184pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mini Countryman 1.6T 184pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mini Countryman 1.6T 184pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mini Countryman 1.6T 184pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Mini Countryman 1.6T 184pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mini Countryman 1.6T 184pk.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van de beste Mini Countryman 1.6T 184pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mini Countryman 1.6T 184pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mini Countryman 1.6T 184pk kan doen:

Methodes voor Mini Countryman 1.6T 184pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Countryman 1.6T 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mini Countryman 1.6T 184pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Mini Countryman 1.6T 184pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Countryman 1.6T 184pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mini Countryman 1.6T 184pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mini Countryman 1.6T 184pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mini Countryman 1.6T 184pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mini Countryman 1.6T 184pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini Countryman 1.6T 184pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Countryman 1.6T 184pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mini Countryman 1.6T 184pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Countryman 1.6T 184pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Countryman 1.6T 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mini dus even kwijt.