chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLE auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz GLE is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLE vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz GLE auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz GLE zult u Mercedes-Benz GLEen dat uw Mercedes-Benz GLE auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz GLE meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLE een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLE om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLE ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercedes-Benz GLE auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz GLE ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLE past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLE.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLE chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Goede Mercedes-Benz GLEtuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz GLE motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLE OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz GLE is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLE auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GLE door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz GLE ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vaak vraag:

Je Mercedes-Benz GLE auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz GLE chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLE chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLE auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz GLE.

Ontdek wat auto tuning voor u Mercedes-Benz GLE auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mercedes-Benz GLE chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Mercedes-Benz GLE fabrikant je auto Mercedes-Benz GLE kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Mercedes-Benz GLE fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto Mercedes-Benz GLE zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Mercedes-Benz GLE! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor informatie over eco chiptuning Mercedes-Benz GLE.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je Mercedes-Benz GLE is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze chiptuning vestigingen bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz GLE zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz GLE doen.