Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gle 43 amg 390pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 390pk 420pk +7.7%
Koppel 520nm 620nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chip tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz GLE 43 AMG 390pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.