Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gle 450 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 520nm 590nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz GLE is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLE vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GLE is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz GLE meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Mercedes-Benz GLEchiptuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto tuning voor u Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk chiptuning. Je Mercedes-Benz GLE 450 AMG 367pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.