Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gle 63 amg 558pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 558pk 660pk +18.3%
Koppel 700nm 1050nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz GLE is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz GLE gaat u merken dat uw Mercedes-Benz GLE veel lekkerder rijdt door chiptuning Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz GLE 63 AMG 558pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.