chiptuning Mercedes-Benz GLC op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLC auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz GLC een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLC meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLC

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Mercedes-Benz GLC plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLC chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GLC hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz GLC engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLC, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz GLC. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLC auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz GLC waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz GLC auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz GLC chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLC auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz GLC chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz GLC motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLC motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLC OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz GLC is een geliefde manier om je Mercedes-Benz GLC te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz GLC auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GLC chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLC auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz GLC ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Mercedes-Benz GLC auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLC!

Stage 2 Mercedes-Benz GLC chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLCtuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLC auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLC auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLC auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz GLC kan worden!

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz GLC ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLC.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Mercedes-Benz GLC producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Mercedes-Benz GLC producent je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Mercedes-Benz GLC producent het maximale uit je Mercedes-Benz GLC halen.

Ja, het auto Mercedes-Benz GLC chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over Mercedes-Benz GLC eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Mercedes-Benz GLC. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Mercedes-Benz GLC beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder kunt u al onze tuning locaties zien: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.