Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 43 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 520nm 590nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz GLC tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz GLC 43 AMG 367pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.