Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 220 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 220pk +35%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz GLC chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk
 • Geluid klinkt beter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk.

De chiptuning Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GLC 220 CDI 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Infiniti
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.