Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 250 4matic 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 230pk +9%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz GLC is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk. Je Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk.

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk is een geliefde methode om je Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC 211pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.