Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz glc 63 amg s 510pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 570pk +11.8%
Koppel 700nm 820nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz GLC is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz GLC veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz GLC chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk

Ontdek wat auto chippen voor u Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLC 63 AMG S 510pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

BMW bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.