chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XE auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier uit uw Jaguar

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenJaguar XE?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Jaguar XE op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar XE ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Jaguar XE aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XE hiermee vergelijken.

De chiptuning Jaguar XE engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XE auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XE auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XE auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XE chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Jaguar XE tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jaguar XE wordt!

Verschillende vormen Jaguar XE motor tuning:

Voor het Jaguar XE motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jaguar XE OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XE chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar XE door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jaguar XE ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jaguar XE auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Jaguar XE chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XE plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XE chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XE fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jaguar XE chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Jaguar XE auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto Jaguar XE kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Jaguar XE halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Jaguar XE chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Jaguar XE je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Jaguar XE eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Jaguar XE. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Jaguar XE kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hier beneden bekijkenAndere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Jaguar XE chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Jaguar XE.

Daarom is je Jaguar XE al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar XE auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij