Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xe 2.0 turbo 300pk

Stage 1 Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 325pk +8.3%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk veel lekkerder gaat door chip tuning Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenJaguar XE 2.0 Turbo 300pk?​

Bij stage one chiptuning Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk!

Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk chiptuning. Hierbij pas je de Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XE 2.0 Turbo 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rover motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw auto dus even kwijt.