Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xe d180 (2.0d) 180pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Jaguar XE door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Jaguar XEtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk. Je Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XE D180 (2.0D) 180pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Hummer ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jaguar auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar auto en bent u uw auto dus even kwijt.