Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xe 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XE veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Jaguar
 • Aangenaam rijden​ met uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk
 • Harder geluid uit uw Jaguar

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk
 • Exclusief gebruik van goede Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk is een populaire methode om je Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XE 3.0 V6 Supercharged 340pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.