Jaguar F Pace 2.0D 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f pace 2.0d 240pk

Stage 1 Jaguar F Pace 2.0D 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Jaguar F Pace 2.0D 240pk ecu van uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Jaguar F Pace tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Jaguar F Pace meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw Jaguar

Hoe gaat dat precies, chiptuningJaguar F Pace 2.0D 240pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar F Pace 2.0D 240pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Jaguar F Pacechiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor u Jaguar F Pace 2.0D 240pk auto kan doen:

Methodes voor Jaguar F Pace 2.0D 240pk motor tuning:

Voor het Jaguar F Pace 2.0D 240pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jaguar F Pace 2.0D 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar F Pace 2.0D 240pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Jaguar F Pace 2.0D 240pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar F Pace 2.0D 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar F Pace 2.0D 240pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Jaguar F Pace 2.0D 240pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar F Pace 2.0D 240pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning.

Zo doen wij naast Jaguar F Pace 2.0D 240pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.