Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.0 turbo 250pk

Stage 1 Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 365nm 440nm +20.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu Bosch MED17.1.9 & Bosch MED17.2 & Bosch MED17.9.9
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 83,0 X 92,3 mm
Motornummer 204PT

Jaguar tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk ecu van uw Jaguar XF is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jaguar XF vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Jaguar XF chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Jaguar

Hoe gaat dat precies, chiptuningJaguar XF 2.0 Turbo 250pk?​

Voor stage one chippen Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk
 • De beste Jaguar XFchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor u Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk. Met deze manier hoef je zelfs de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk!

Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk haalt.

Stage 2 Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 2.0 Turbo 250pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Lancia
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.