Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf sportbrake 3.0d 300pk

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 350pk +16.7%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Jaguar XF Sportbrakechiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk!

Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF Sportbrake 3.0D 300pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rover bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.