Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xj r 5.0 v8 supercharged 550pk

Stage 1 Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 570pk +3.6%
Koppel 680nm 720nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Jaguar XJ gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk
 • Sportiever geluid
 • Comfortabeler rijden​ met uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Jaguar XJchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk. Zonder de Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk.

Specialistische Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Jaguar XJ R 5.0 V8 Supercharged 550pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Ford ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw auto dus even kwijt.