Jaguar XE 2.0D 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xe 2.0d 180pk

Stage 1 Jaguar XE 2.0D 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 430nm 490nm +14%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XE 2.0D 180pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Jaguar XE 2.0D 180pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Jaguar XE 2.0D 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Jaguar XE tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Jaguar XE 2.0D 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Jaguar XE 2.0D 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XE 2.0D 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XE 2.0D 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jaguar XE 2.0D 180pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Jaguar XE 2.0D 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • De beste Jaguar XEchiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jaguar auto
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Jaguar XE 2.0D 180pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jaguar XE 2.0D 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XE 2.0D 180pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar XE 2.0D 180pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar XE 2.0D 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Jaguar XE 2.0D 180pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XE 2.0D 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar XE 2.0D 180pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar XE 2.0D 180pk haalt.

Stage 2 Jaguar XE 2.0D 180pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Jaguar XE 2.0D 180pk.

Gespecialiseerde kennis over Jaguar XE 2.0D 180pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Jaguar XE 2.0D 180pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Jaguar XE 2.0D 180pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.