chiptuning: elke Hyundai Sonata krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Sonata kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Hyundai Sonata is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Hyundai Sonata vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Sonata auto gaat u Hyundai Sonataen dat uw Hyundai Sonata veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Sportiever geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Hyundai Sonata plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Hyundai Sonata auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Sonata ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Hyundai Sonata aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Sonata hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Sonata auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Sonata. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Sonata auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Hyundai Sonata een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Sonata nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Hyundai Sonata in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Hyundai Sonata motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Sonata OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Hyundai Sonata is een populaire methode om je Hyundai Sonata te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Hyundai Sonata aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Hyundai Sonata ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Hyundai Sonata auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Hyundai Sonata auto!

Stage 2 chiptuning Hyundai Sonata

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Sonata auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Sonata auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Sonata genoemd. Je Hyundai Sonata auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai Sonata is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Hyundai Sonata ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Hyundai Sonata auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Sonata.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Hyundai Sonata remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Hyundai Sonata fabrikant kan aanpassen en je auto Hyundai Sonata kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Hyundai Sonata halen.

Zeker, het auto Hyundai Sonata chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Hyundai Sonata chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over eco tuning Hyundai Sonata.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Hyundai Sonata. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Hyundai Sonata kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je Hyundai Sonata is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai Sonata, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai Sonatabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai Sonata zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai Sonata doen.