Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 248pk 300pk +21%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk kan doen:

De standaard software in de Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk ecu van uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai chip tuning.

Door het chippen van uw Hyundai kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk zult u merken dat uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk veel soepelder gaat door chip tuning Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk kan worden!

Methodes voor Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk motor tuning:

Voor het Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk!

Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Sonata 2.0 T-GDI 248pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Hyundai dus even kwijt.