Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai sonata 2.0 crdi vgt 150pk

Stage 1 Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 305nm 365nm +19.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptunen?

De ecu van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Sonata een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Hyundai
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk kan doen:

Methodes voor Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Sonata 2.0 CRDi VGT 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Maserati ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw Hyundai dus even kwijt.